“Ik kan nu meer rust creëren in mijn onrustige leven als full time werkende moeder.”

“Ik heb een betere focus. Mijn denkkracht en energie zijn toegenomen.”

“Het ene meisje vindt het fijn om te praten, de ander juist niet.”

“Ik ben minder angstig, zelfverzekerder en ik zit lekkerder in mijn vel.”

“Ik val weer normaal in slaap en lig niet zinloos te piekeren.”

van Edith Cornelis

Toen ik hoorde dat neurofeedback je ook van slapeloosheid kan afhelpen, heb ik mij onmiddellijk aangemeld. Talien stelde voor om de sessies in korte tijd in te plannen. In drie weken gingen we het “malen” en uren wakker liggen te lijf.
Al na 1 week met 3 sessies was er merkbaar resultaat, en na 3 weken was er letterlijk een verschil van dag en nacht.
Ik val weer normaal in slaap, lig niet zinloos te piekeren en te draaien en ’s morgens kom ik veel fitter uit bed. Daarnaast merk ik dat ik veel relaxter in het leven sta. Waar ik vroeger snel gestrest raakte, kan ik het nu “loslaten” als iets niet gaat zoals ik wil of als het me niet snel genoeg gaat.

“Meer focus op momenten van presteren en meer rust op momenten van ontspanning.”

Valerie van der Meer, Amsterdam
Co Founder 9straatjesonline & OU. Boutique Stories
Mama van 2 jongens

In eerste instantie vond ik het erg spannend dat het om mn hersens ging. Maar zodra ik inzag wat de feedback precies inhield nam dat de spanning meteen weg. Sterker nog, deze therapie zie ik als een van de meest ontspannende uitjes ooit. De muziek neemt me steeds mee op een reis door mezelf; lekker liggen en laat je onbewuste het werk maar opknappen. Top.
Mijn wensen waren: meer focus op momenten van presteren en meer rust op momenten van ontspanning. Door een zeer vol leven met eigen bedrijf en gezin lopen deze twee tegenpolen -relaxen, even uit m’n hoofd en nadenken- nogal door elkaar heen. Niet kunnen concentreren op mn werk, wakker liggen als ik moet slapen. Zo zonde.
Ik heb 12 sessies gevolgd en het is zo leuk om de verbeteringen echt te merken. Tijdens momenten van high stress ben ik merkbaar rustiger en gefocused. Een soort rustigere basis in m’n hoofd. En lekker diep slapen. Wat een wonder! Verder is de persoonlijke touch van Talien heel fijn.
Als je bij haar in de behandelruimte bent voelt het als een voorrecht dat je op zo’n fijne manier in jezelf kunt investeren. Ik zie het als de nieuwe luxe.

“Je hebt me heel erg geholpen om van m’n angsten af te komen.”

van Luca

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan!

Bel of mail voor meer informatie en/of een afspraak:

020-8233570   info@talienvanramshorst.nl

blad